toplana prijedorNadzorni odbor i Uprava „Toplane“ a.d. Prijedor odlučili su da se, i ove godine, provede AKCIJA – OTKUP DUGA UZ POGODNOSTI, koja je ograničenog vremenskog trajanja: provodi se od 01.08. do 30.09.2014. godine.

AKCIJA OTKUP DUGA UZ POGODNOSTI provodi se pod sljedećim uslovima:

Korisnicima koji jednokratno uplate cjelokupan iznos glavnog duga sa stanjem na dan 31.07.2014. godine, otpisuje se 70 % iznosa obračunate i zadužene zatezne kamate,

Korisnici koji su utuženi, da bi ostvarili pogodnost koju pruža akcija, dužni su uplatiti, uz glavni dug, i iznos sudskih troškova za godine za koje su utuženi.

Korisnik usluge koji uplati avansno narednu sezonu grijanja (2014/2015. godina) zaključno do 15.10.2014. godine ostvaruje popust na avansnu uplatu od 10 %.

Korisnik usluge daljinskog grijanja koji redovno plaća mjesečno zaduženje do 25. u tekućem mjesecu za prethodni mjesec ostvaruje 5 % bonusa.

Pozivamo sve korisnike usluge grijanja poslovnih prostora i stambenih jedinica da iskoriste pogodnosti AKCIJE OTKUPA DUGA i izmire svoje dugovanje prema Toplani na vrijeme, čime bi izbjegli utuženje i naplatu sudskim putem sa troškovima postupka.

UPRAVA „TOPLANA“ a.d. PRIJEDOR

Foto – Aleksandar Drakulić