prijedor-sloga-izvjestajRukometaši „Prijedora“ su u 23.kolu prvenstva Premijer lige BiH savladali dobojsku „Slogu“ sa 29:25(12:12). Od 22.minuta kada je na semaforu stajalo 8:12 u narednih deset minuta napravili su preokret serijom od 6:0.

„Ovo je jedna od naših slabijih partija, jer se osjetio umor zbog zgusnutog kalendara takmičenja i puta za Ljubuški. Presudilo je naše iskustvo, a želimo da, uz bodove kod kuće, pokušamo da ih osvajamo i na strani i popravimo plasman na tabeli“, rekao je lijevi bek Prijedorčana Duško Hercegovac, najefikasniji igrač srpskog derbija, odigranog u sportskoj dvorani „Mladost“ u gradu na Sani.

„Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri i na pobjedi. Došli smo u Prijedor da se nadigravamo. Kadetska ekipa igrača u prosjeku 1996.godište, još je u formiranju i preuzela je teret nastupa u premijerligaškoj konkurenciji. Nadam se da je zadovoljila ljubitelje rukometa, a od nje mnogo očekujemo u budućnosti“, naglasio je nekadašnji as, a sada trener Sloge Aleksandar Dugić.

Prijedor-Sloga 29:25(12:12)

Dvorana Mladost Prijedor
Gledalaca: 200
Sudije: Ivor Hrstić (Čapljina) i Dario Šimić (Buna)
Sedmerci: Prijedor 3(3), Sloga 3(3)
Isključenja: Prijedor 6. Sloga 4 minuta

PRIJEDOR:
Babić-2 odbrane, D.Unčanin 5, Miljuš, Davidović, Kragulj, Popović 2, Daničić 5, Kaurin, Mandić 2, Selimbegović, Čutura-5 odbrana, Hercegovac 8, Topić, Blagojević 2, Kecman 4, Radaković 1
Trener: Bojan Unčanin

SLOGA:
Dejanović-11 odbrana, Mujkanović, Šarenac 7, Đurđević 7, Demonjić, Simić, Pejić, Stanković 1, Glišić, Ninković 2, Bojić, B.Bosić 5, Đ.Bosić-2 odbrane, Aleksić, Zekić 3
Trener: Aleksandar Dugić

Nenad Đerić