fight club winner-varazdin-takmicenjeU hrvatskom gradu Varaždinu sinoć je održan WKF Svjetski kup na kojem su učestvovali borci iz 10 zemalja.

Naš grad je prestavilo 6 boraca Fight Cluba “Winner” koji su ponovo pokazali da se u ovom klubu radi odlično i da rezultati koji se ostvaruju nisu nimalo slučajni.

Borci prijedorskog “Winner-a” sa ovog takmičenja u Varaždinu vratili su sa šest osvojenih medalja, dvije zlatne i četiri srebrne.

Prvo mjesto osvojili su Albin Fajković i Slaviša Miodrag, dok su druga mjesta osvojili Boro Malinić, Strahinja Mijatović, Elmin Handanagić i Aleksandar Mijatović.

Trener Fight Cluba “Winner” Gordan Zorić je po povratku sa takmičenja izjavio da je zadovoljan i ponosan ostvarenim rezultatima koji predstavljaju koš veću motivaciju za dalji rad ovog mladog sportskog kolektiva u narednom periodu.

Zorić se ovom prilikom posebno zahvalio sponzorima koji su omogućili odlazak boraca Fight Cluba “Winner” u Varaždin na takmičenje i koji su pokazali veliko razumijevanje za njihove potrebe. Radi se o Caffe baru Monza, Caffe baru Intermezzo, preduzeću Inox ograde i TR Dragstor-Spartak.

Informacije i fotografija – Fight Cluba “Winner”