Na inicijativu Mjesnog odbora Demokratskog narodnog saveza Ravska i reonskog koordinatora Stipe Drinčića, Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove Gradske uprave Prijedor obezbijedilo je kamion nasipnog materijala za mjesnu zajednicu Gornja Ravska kako bi se omogućio normalan prilaz područnoj školi “Mladen Stojanović”.

Usljed vremenskih (ne)prilika, prilaz školi, koju pohađa šest osnovaca od prvog do petog razreda, bio je prilično nepristupačan zbog veće količine blata.

Vlastitim radom članovi ove stranke sa područja Gornje Ravske i Tisove “razvukli” su i poravnali materijal i time pokazali još jednom poruku sloge i jedinstva mještana.

-Mi ne pričamo mnogo i trudimo se da naša djela govore umjesto nas. Nadam se da će mještani ovih sela to prepoznati i pružiti nam podršku, umjesto da ona ide onima koji osim raznih „prozivanja“ i verbalnih napadanja ne čine ništa za dobrobit zajednice u kojoj žive – kazao nam je Mladen Karan, sekretar MO DNS-a Ravska.

On je izrazio zahvalnost prvenstveno članovima DNS-a koji su učestvovali u akciji, kao i reonskom koordinatoru te Gradskoj upravi Prijedora.

-Naš Mjesni odbor neće stati na ovome a uskoro pripremamo iznenađenje za naše školarce jer nam je briga o djeci uvijek bila prioritet – istakao je Karan.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com