Rudar-Prijedor je u šestoj provjeri u okviru priprema za nastavak prvenstva Prve lige Republike Srpske ostvario i treću uzastopnu pobjedu (uz remi i dva poraza) savladavši u Banjaluci lidera drugoligaškog „Zapada“, ekipu Željezničar Sport Team, rezultatom 2:0 golovima kapitena Rastka Rokvića i Stefana Gavranovića.

Šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ Zlatko Jelisavac sa svojim najbližim saradnicima Sašom Keranovićem i trenerom golmana Pericom Topićem nije mogao da računa na povrijeđene Ognjena Jaćimovića, Dušana Milinkovića i Slavena Kovljena, kao ni bolesnog Harisa Harambašića.

– Uvijek su dobre utakmice protiv „Želje“, organizovanog kluba, ali i činjenice da ima mladu poletnu ekipu, trkački raspoloženu za nadigravanje. Zadovoljan sam što smo u posljednje tri utakmice primili samo jedan gol, što znači da smo sve uigraniji u zadnjoj liniji. Dobro je funkcionisao i srednji red, bilo je i prilika, a uspjeli smo da postignemo i dva gola. Još ima i određenih slabosti u igri, ali vjerujem da ćemo ih kroz dobar rad na treninzima, uz „generalnu“ probu koja nas očekuje sa Slobodom iz Mrkonjić Grada, ispraviti i spremno dočekati prvi proljećni prvenstveni ispit protiv Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišić – naglasio je Jelisavac.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com