Sedamnaestogodišnju Minu P. na pešačkom prelazu na Bežanijskoj kosi sinoć oko 20.30 oborio je automobil kojim je upravljao pevač Halid Muslimović (56,) saznaje “Blic”.

Udes se dogodio u Surčinskoj ulici, a devojka je, srećom, zadobila lakše povrede i prevezana je u Urgentni centar. Kako saznaje “Blic”, pevač je dao izjavu policiji o nezgodi, a rezultati uviđaja utvrdiće sve okolnosti.

Pozvali smo Halida Muslimovića, koji nam je opisao kako se desila nezgoda.

– Čuo sam sa strane udarac u retrovizor i odmah sam stao. Vozio sam potpuno trezan i polako, ne brže od 40 kilometara na sat. Devojka je naletela na retrovizor i od udarca pala na kolovoz – rekao je Halid u izjavi za “Blic”.

On je potom detaljnije opisao situaciju:

– Kratko vreme je ležala na kolovozu, potom je sama ustala i htela da ide kući. Međutim, pozvali smo policiju i Hitnu pomoć i kako su mi rekli lekari koji su je pregledali, ona nije zadobila teške povrede – rekao je Halid i dodao:

– Upravo sam krenuo u Urgentni centar, da proverim kako je sada i da li je sve u redu sa njom. Nezgoda se dogodila četiri metra od pešačkog prelaza, ali to sada nije najvažnije, bitno je da je devojka dobro. Vozim već 35 godina i nikada mi se ništa slično nije dogodilo, što kažu, ni mrava nisam zgazio – rekao je Muslimović.

Blic.rs