cjbpdDanijel Vasiljević (20), Dragan Pavić (21) i Ranko Gačić (44) osumnjičeni su za pet teških krađa i krađa na području Prijedora.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je Ranko Gačić tokom prošle tri godine počinio tri teške krađe u mestu Donja Ravska kod Prijedora kada je iz privatnih kuća krao belu tehniku, posteljinu, plinske boce i ostale predmete. Vlasnicima kuća uzrokovao je štetu u iznosu oko 4.000 KM.

Danijel Vasiljević je osumnjičen da je iz pomoćnog objekta, takođe, u mestu Donja Ravska, ukrao šest ovaca i vlasniku uzrokovao štetu u iznosu od 1.500 KM.

Dragan Pavić osumnjičen je da je iz ugostiteljskog objekta u Prijedoru ukrao novac i alkoholna pića u iznosu oko 500 KM.

Iz CJB Prijedor saopštili su da su oni otkriveni tokom ovog i prošlog meseca. Iako su osumnjičeni krali i u istim prijedorskim mestima, kako saznajemo, nisu sarađivali u krađama.

IZ CJB Prijedor saopštili su da je o svemu obavešten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i da će protiv osumnjičenih R.G., D.P. i D.V. biti dostavljen izveštaj za počinjena krivična dela.

EuroBlic
Foto – ilustracija

cjbpd-januar 2017