ranko-dekicČelnici i stručni štab Rudar-Prijedora zainteresovani su za 23-trogodišnjeg veznog igrača Kozare Ranka Dekića.

Mladi fudbaler koji može da igra na poziciji desnog beka i štopera odigrao je ove sezone u Kozari 16 mečeva, a svojim kvalitetima savršeno se uklapa u taktičke ideje trenera Rudar-Prijedora Zlatka Jelisavca.

-Istina je da smo zainteresovani za Dekića, pošto se on uklapa u našu strategiju oslonca na mlade, domaće igrače. Dekić je prošao sve naše omladinske kategorije. Talentovan je igrač koji bi na svojoj poziciji mnogo pomogao klubu u nastavku sezone, tako da se nadam da će doći do dogovora-kaže Jelisavac.

-Rudar-Prijedor neće odustati od oslonca na mlade snage. Tražimo pojačanja na poziciji desnog beka te imamo u planu dovest još po jednog fudbalera u odbrani i napadu, kako bi pojačali konkurenciju u svim linijama, što je osnova za napredak ekipe-ističe iskusni strateg.

Nadam se da će Rudar-Prijedor i Burazor postići dogovor

Jelisavac se nada da će uprava i napadač Rudar-Prijedora postići dogovor u najboljem interesu za obe strane.

-Ono što ja mogu reći da je riječ o igraču, koga bi svaki trener poželio u ekipi. Sve ostalo je stvar dogovora između njega, uprave Rudar-Prijedora i klubova koji su zainteresovanih za Burazora. On je igrač pod ugovorom, koliko znam ugovor je ispoštovan od strane kluba, tako da se nadam da će se postići dogovor koji bi dobar za sve strane-zaključio je Jelisavac.

EuroBlic