novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-1Najmlađi Prijedorčani uživali su ovoga četvrtka u bogatom programu manifestacije „Novogodišnja bajka“, kojom Gradska uprava i Turistička organizacija žele da uveličaju predstojeće praznike.

Na Malom gradskom trgu bio je i gradonačelnik Milenko Đaković, koji je pomogao djeci da okite novogodišnju jelku.

–Poželio sam djeci da, u sledećoj godini, imaju puno sreće i zadovoljstva te da slušaju svoje roditelje. Onda ćemo i svi mi biti sretni, jer su djeca najveće bogatstvo ovog grada – poručio je Đaković.

U programu „Novogodišnje bajke“ učestvovali su i učenici prijedorskih gradskih škola, a djecu je obradovao i Djeda Mraz, koji ih je posjetio sa svojim vilenjacima.

Mališani su se zasladili „tortom“ sačinjenom od raznovrsnih slatkiša.

U petak će na Malom gradskom trgu biti organizovan doček Dječije nove godine uz podjelu paketića.

Tekst/video – RTV Prijedor
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-2 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-3 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-4 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-5 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-6 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-7 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-8 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-9 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-10 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-11 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-12 novogodisnja-bajka-kicenje-jelke-nastupi-skolaraca-13