laboratorija-konzilijumNakon pet godina uspiješnog rada u Banja Luci i preko 100.000 zadovoljnih pacijenata iz Banja Luke i okoline, laboratorija Konzilijum je svoja vrata otvorila i u Prijedoru i to u zgradi poliklinike Semiz u ulici Kralja Aleksandra broj 1.

Prepoznatljivi po kvalitetu, tačnosti i ljubaznosti, za kratko vrijeme u Prijedoru dobili su mnogobrojne simpatije, kako pacijenata tako i prijedorskih vrhunskih ljekara koji su izrazili sreću što će svojim pacijentima prilikom dijagnostike moći na osnovu provjereno tačnih rezultata više, brže i bolje pomoći.

Sve analize se mogu raditi svakim danom od 7 do 18 časova a subotom od 8 do 13h. Po nalaz pacijenti mogu doći lično, dobiti putem maila, ili poštom. Takođe, moguća je i kućna posjeta osobama koje nisu u stanju ili prilici da sami dođu do laboratorije.

„Srećni smo što naši pacijenti iz Prijedora i okoline više ne moraju da putuju u Banja Luku, da bi uradili potrebne analize, time im štedimo i vrijeme i novac“ – kažu u Prijedorskoj laboratoriji.

U Konzilijumu još naglašavaju da će se truditi da održe dobar glas koji prati ovu instituciju već više od 20 godina i da će kao i ostale njihove laboratorije biti sinonim za kvalitet, tačnost i ljubaznost.

Nezavisne novine