avaz-halid-muslimovic-1Nedavno je u medijima odjeknula vijest kako Halid Muslimović duguje 3.000 maraka Džeju Ramadanovskom. Džej je izjavio kako je zbog toga već godinama u zategnutim odnosima sa Prijedorčaninom.

– Halid je jedina osoba na estradi koju ne gotivim, ali razgovaramo. Nikad u životu nisam nikoga pljuvao i imam lijep odnos sa svima. Međutim, imam razloga da budem ljut na Halida i da ga izdvojim. Sebi sam obećao da nikad o ovome neću govoriti javno jer nisam tužibaba, ali ponekad me njegovi postupci izvedu iz takta – izjavio je bijesni Džej i dodao kako je došlo do sukoba između njih.

– Pjevao sam u Bosni sa Zoranom Jagodićem Ruletom prije 15 godina. Imao sam zakazanu tezgu u Sarajevu i vlasnik tog lokala po Halidu je poslao 3.000 maraka jer je on pjevao tamo vikend prije mene. Nikad mi nije dao tu lovu, vjerovatno ju je potrošio. Nekoliko puta sam ga pitao: „Je li, kad ćeš da mi vratiš lovu za koju si me zavrnuo?“, a on se pravi lud i smije se. Samo nešto laže. To je živa istina. Mislim da mi on to nikad neće dati! – rekao je Ramadanovski.

Kontaktirali smo Halida i pitali ga koliko ima istine u priči koju je Džej ispričao. Pjevač tvrdi kako se ne radi ni o kakvoj bitnoj i krupnoj stvari.

– Ništa nije onako kako je on rekao. Džej je pjevač koji zavisi od trenutka, on reagira onako kako ga situacija ponese. Istina je da sam posredovao pri jednom njegovom nastupu gdje ga vlasnici nisu ispoštovali, a on je sve svalio na mene.

Drago mi je što je sa ovom pričom izašao u javnost, sad barem znam šta mu treba. Poslaću mu pare kako bih ga usrećio. Daću mu svoje pare na svoju štetu jer Bog mi je svjedok da ja nikom ništa nisam naplatio niti kakve pare uzeo. Ako sam u ratu mogao ostati bez 10.000 maraka, mogu i sad bez 3.000.

Džej će biti ispoštovan, on mi je drag čovjek i pjevač. Nije on loša osoba, samo ga nekad vile nosaju i oko njega miševi kolo vode – kazao nam je Muslimović.