podjela-paketica-anemona-2016-1Udruženje za pomoć oboljelima od astme i hronične opstruktivne plućne bolesti „Anemona“ organizovalo je danas, već tradicionalno, podjelu novogodišnjih paketića za svoje najmlađe članove.

Kako je potvrdila Ilinka Macura, predsjednica ovog udruženja koja je danas imala i ulogu djeda/bake mraza, za djecu „Anemone“ pripremljeno je 150 paketića.

-Naše Udruženje ima oko 650 članova, od kojih su najbrojnija djeca koja pohađaju osnovnu školu i mlađi. Nismo bili u mogućnosti da za sve obezbijedimo novogodišnje poklone, pa smo odlučili da obradujemo one najmlađe i one iz porodica slabijeg imovinskog stanja, koji se i najviše raduju paketićima – rekla je Macura koja se zahvalila svim donatorima koji su velikodušno pomogli da se obraduju mališani oboljeli od astme.

Evo i spiska svih donatora koji su pomogli oko paketića: Gradska uprava Prijedor, Austronet, Dragan Dragojević i preduzeće Lucky Pri, Caritas, Hljeb Života i „Delfin“ Prijedor.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

podjela-paketica-anemona-2016-2 podjela-paketica-anemona-2016-3 podjela-paketica-anemona-2016-4 podjela-paketica-anemona-2016-5 podjela-paketica-anemona-2016-6 podjela-paketica-anemona-2016-7 podjela-paketica-anemona-2016-9 podjela-paketica-anemona-2016-8