tomo dosenPeti dan od nestanka nastavljena je potraga za Prijedorčaninom Tomom Došenom.

Kako smo obaviješteni od strane njegove porodice, potraga je sada fokusirana na područje Urija jer se pojavila informacija da je tamo viđen.

„Jutros smo od jedne gospođe dobili informaciju da je starac koji odgovara opisu mog djeda viđen kod malog podvožnjaka a potom i na području Urija pa smo potragu fokusirali na taj dio Prijedora. Prema informaciji koju smo dobili, stariji gospodin koga su vidjeli kreće se veome teško, uz pomoć štapa, na sebi ima donji dio trenerke, majicu dugih rukava i cipele, dok mu je na glavi kapa. Izgleda mršavo i iscrpljeno“, rekao je Tomin unuk Damir koji je nestanak prijavio i prijedorskoj policiji.

On ističe da porodica i prijatelji ne gube nadu i nadaju se da se radi upravo o Tomi Došenu iz prijedorskog naselja Čejreci. Damir je još jednom pozvao svoje sugrađane da obrate pažnju na nepoznate starije osobe koje vide u svom komšiluku, na ulici ili tokom šetnje, jer bi se moglo raditi upravo o njegovom djedu.

Podsjetimo, Došen je izašao iz svoje kuće u Čejrecima u srijedu uveče oko 21.30 časova i od tada mu se gubi svaki trag.

Starac je nižeg rasta, bio je obučen u donji dio pamučne trenerke crne boje i plavu majicu kratkih rukava, a na nogama je imao cipele.

Porodica Tome Došena i dalje moli sve one koji su ga eventualno vidjeli, sreli ili imaju bilo kakvu informaciju o njemu da se jave na brojeve telefona 065/577-596 ili 052/334-270.