don-neven-kicenje-jelke-1Članovi Udruženja građana “Don” i Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama “Neven” napravili su danas jednu zanimljivu zajedničku aktivnost.

Naime, zaposleni i volonteri „DON-a“ i djeca i roditelji iz „Nevena“ okitili su bor u parku u naselju Pećani.

Osim ukrasa od papira i recikliranog materijala koje su pravili korisnici Dnevnog centra Udruženja „Neven“, zajedno sa volonterima su napisali i 40 čestitki u kojima su uputili svoje novogodišnje poruke.

Iz „DON-a“ ističu da je ova akcija još jedan pokazatelj da se zajedno može mnogo toga postići.

U zajedničkoj akciji ova dva Udruženja tokom prošle sedmice, upriličena je posjeta starim i nemoćnim licima u stanju socijalne potrebe koja žive u ruralnim područjima bez prihoda i na ivici egzistencije tokom koje su im uručene osnovne životne namirnice.

Inače, ova akcija je samo jedna u nizu humanitarno-volonterskih akcija kojima ovo Udruženje građana iz Prijedora obilježava 18 godina postojanja.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

don-neven-kicenje-jelke-2 don-neven-kicenje-jelke-3 don-neven-kicenje-jelke-4 don-neven-kicenje-jelke-5 don-neven-kicenje-jelke-6 don-neven-kicenje-jelke-7 don-neven-kicenje-jelke-8 don-neven-kicenje-jelke-9 don-neven-kicenje-jelke-10 don-neven-kicenje-jelke-11