rtvpd-100-godina-rudarstva-organizacioni-odborOrganizacioni odbor za proslavu 100 godina Rudnika željezne rude “Ljubija” u srijedu je, na svojoj posljednjoj sjednici, ocijenio uspješnim realizovane aktivnosti. U subotu, 17. decembra, na Svetu Varvaru, krsnu slavu rudara, biće održana Svečana akademija, čime će biti završeno obilježavanje ovog jubileja, rekao je Stanko Vujković, potpredsjednik Organizacionog odbora. Analizirane su dosadašnje manifestacije i akcije koje su organizovane tokom ovog i proteklih mjeseci.

– Mi smo i te kako zadovoljni implementacijom našeg programa. Zadovoljni smo i sa svima koji su bili dio ovog programa, a to su, pored Rudnika “Ljubija”, “Arselor Mital”, Grad Prijedor i Vlada RS. U ovom momentu mogu biti sretan što sam na čelu RŽR-a “Ljubija” koji slavi 100 godina postojanja – rekao je Vujković.

Završnici obilježavanja jubileja prethodilo je nekoliko manifestacija. Sve su uspješno organizovane, a Organizacioni odbor očekuje da će i preostali dio biti odrađen kako je planirano.

RTV Prijedor