revija-nakitaGlamur, raskoš i elegancija odlike su nakita koji izrađuje Drenka Vučićević. Ovim se počela baviti prije tri godine sasvim slučajno i ni slutila nije da će njena mala umjetnička djela privući veliku pažnju djevojaka i žena.

– Prve minđuše koje sam napravila poklonila sam snahi, pa sma onda sebi uradila, pa su se djevojčice zainteresovale za moj nakit. Mene samo interesuje glamurozan nakit i ništa drugo. Ne potcjenjujem ničiji rad, ali meni je nakit nešto posebno. Vezanje končića oko ruku za mene je neki dodatak, ali ne i nakit b- priča nam Drenka.

Iako je danas sve više onih koji se bave upravo izradom nakita, Drenka smatra da kvalitet ipak dođe do izrađaja. A kvalitet i ljepota njenih ogrlica, narukvica, naušnica, čokerica privlači pažnju velikog broja dama širom BiH, ali i zemalja u okruženju.

– Stvarno se trudim da to bude kvalitetno odrađeno. Tu je dota kristala i cirkona. Mnogo nakita je urađeno sa materijalom koji donosim iz Beograda. ne volim ponavljanja. Ja volim neobične stvari. Ne volim čokerice, jer su sve iste i onda je omladina uniformisana – dodaje Drenka.

Ova talentovana i kreativna Prijedorčanka odlučila je da organizuje reviju nakita, kako bi svojim sugrađanima pokazala šta to ona zapravo radi. Revija će biti održana ovog četvrtka u Pozorištu Prijedor sa početkom u 18 časova.

ELTA TV

drenka-vucicevic-nakit-1 drenka-vucicevic-nakit-6