sastanak-djakovic-murŠef Misije OEBS-a u Bosni i Hercegovini Džonatan Mur sastao se danas u Prijedoru sa gradonačelnikom Milenkom Đakovićem, sa kojim je razgovarao o dosadašnoj saradnji ove organizacije i grada Prijedora.

– Drago mi je ponovo biti u Prijedoru i upoznati se sa novim gradonačelnikom. Razgovarali smo o prošlosti, budućnosti, ali i sadašnjosti u ovom gradu. I dalje ćemo nastaviti sa uspješnom saradnjom i implementacijom raznih projekata – rekao je Mur.

Unapređenju saradnje raduje se i Đaković, koji je rekao da će nastaviti sa stvaranjem što boljih uslova za život svih građana Prijedora.

– Gospodinu Muru sam predstavio Prijedor kao grad koji već 12 godina ima suficit u budžetu, u čijoj se Skupštini o svim temama razgovara na korektan način i u kojem se saradnja stranaka razvija u cilju daljeg razvoja Prijedora – poručio je Đaković.

Mur je, prije posjete Gradskoj upravi, obišao OŠ „Kozarac“, a nakon toga se sastao sa predstavnicima nekih nevladinih organizacija koje djeluju u Prijedoru.

Tekst – RTV Prijedor
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – OSCE BiH

osce-bih-moore-u-prijedoru-1 osce-bih-moore-u-prijedoru-2