telegraf-halid-muslimovic-neostvarena-ljubav-1Zvijezda narodne muzike Halid Muslimović je gostujući u “Nedeljnom popodnevu kod Lee Kiš” otkrio u koju je koleginicu bio godinama zaljubljen, odnosno koja pjevačica je njegova neostvarena ljubav.

Dragana Mirković, takođe jedna od gošći, ispričala je kako je Halid bio miljenik žena, veliki zavodnik i najpopularniji muški pjevač među ženama u bivšoj Jugoslaviji, te da su ga proganjale i najljepše misice…

Na pitanje Lee Kiš, ima li Halid neku neostvarenu ljubav, pjevač je odgovorio:

– Zlata Petrović je moja neostvarena ljubav…

I Zlata je priznala da je Halid bio zaljubljen u nju, ali i da se među njima nikada ništa nije dogodilo više od prijateljstva.

– Ja mnogo volim Adelisu, ali ona je tada bila bivša žena. Ja sam kod njega jedno vrijeme i živjela, jer smo mnogo putovali tada, imali smo po tri koncerta dnevno. I tada je meni Halid govorio da sam ja njegova neostvarena ljubav, a ja mu kažem “čekaj, maco, red podugačak” – našalila se Zlata, a oboje su potvrdili kako su se prije svega uvijek poštovali.

Telegraf.rs

telegraf-halid-muslimovic-neostvarena-ljubav-3 telegraf-halid-muslimovic-neostvarena-ljubav-5 telegraf-halid-muslimovic-neostvarena-ljubav-2 telegraf-halid-muslimovic-neostvarena-ljubav-4