ndp prijedor-20martGradski odbor (GO) Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Prijedor pozvao je danas mlade ljude da se aktivno uključe u odlučivanje o svojoj sudbini.

“Mladim ljudima dajemo za pravo da mogu svojim znanjem, željom, aktivnostima i energijom pomoći u radu”, rekao je predsjednik GO NDP Prijedor Dragan Dragojević na konferenciji za novinare u Prijedoru.

GO NDP Prijedor izabrao je izvršni odbor koji broji 11 članova, te dva potpredsjednika GO NDP Prijedor: Predraga Goronju, koji obavlja i dužnost predsjednika aktiva mladih NDP-a Prijedor, i Krstinu Gnjatović, koordinator aktiva mladih za izbornu jedinicu jedan.

“Nakon formiranja već je odrađena i prva humanitarna akcija gdje je obezbijeđen paket prehrambenih namirnica za našeg sugrađanina Dimitrija Parliarisa, poznatijeg u našem gradu kao Miki Grk. NDP ima namjeru da nastavi sa pružanjem pomoći licima i porodicama koje su na rubu egzistencije”, dodao je Dragojević.

On je najavio da će se aktivnosti ove stranke u Prijedoru ubuduće više fokusirati na brigu o učesnicima rata, ističući da rat nisu vodile partije već ljudi sa imenom i prezimenom, kojima je danas povrijeđeno dostojanstvo i narušen ugled.

SRNA