bk-austronet-izborna-skupstina-1Na Izbornoj Skupštini Biciklističkog kluba „Austronet Procycling“ Prijedor, održanoj u prostorijama Doma za starija lica u gradu na Sani, a za predsjednika Upravnog odbora izabrana je Murisa Marić.

Pored nje u ovom rukovodećem tijelu nalaziće se: Enes Kahrimanović, Darko Dakić, Dragoja Timarac, Goran Garača i Amira Ganić.

Za seketara ovog sportskog kolektiva imenovan je Mario Drndelić.

-Zahvalna sam svima koji su me izabrali cijeneći moje znanje, iskustvo i dosadašnji rad, posebno sa mladima. Trudiću se da opravdam povjerenje, posebno u menadžerskom dijelu. Iza ovih mladih ljudi, koje je predvodio Srđan Vasić stoji mnogo odricanja, znaju to najbolje njihovi roditelji koji su im nesebično pomagali. Poboljšanjem uslova za rad trudićemo se svi zajedno da biciklistički klub bude i dalje uspješan kao i do sada – istakla je Marićeva.

bk-austronet-izborna-skupstina-9Kako je u planu rada istakla velika pažnja biće posvećena omasovljenju članstva uz učešća na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Prije nego što je rukovođenje Skupštine preuzeo Marko Vasić, predsjednik najvišeg saziva, prisutni su upoznati sa dosadašnjim dostignućima od 2012.godine, kada je zaživjela i manifestacija „Kozarski MTB maraton“.

U godini koja je na izmaku osvojeno je rekordnih 59 medalja.

-Iako ovaj klub kratko postoji treba mu čestitati na zapaženim rezultatima koje je postizao, posebno u ovoj godini. Biciklizam nije samo sport, već i rekreacija i način života. Voziti bicikl ne znači samo pobjeđivati, nego ići na posao i u školu, a uz plivanje je najzdraviji sport, kako za one koji se njime bave, tako i okolinu – podsjetio je Tihomir Kuvalja, predsjednik banjalučkog BSK-a i generalni sekretar Biciklističkog saveza BiH, naglasivši da mu je čast bilo prisustvo ovom skupu.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

bk-austronet-izborna-skupstina-2 bk-austronet-izborna-skupstina-3 bk-austronet-izborna-skupstina-4 bk-austronet-izborna-skupstina-5 bk-austronet-izborna-skupstina-7 bk-austronet-izborna-skupstina-6 bk-austronet-izborna-skupstina-8