maglaj-prijedor-jesen-1Rukometaši Prijedora, sa malim brojem igrača u „rotaciji“, s obzirom na mlade i neiskusne na klupi, „vezali“ su treći uzastopni poraz u prvenstvu Premijer lige BiH.

U okviru 9.kola na gostovanju u Maglaju istoimeni rival ih je zasluženo savladao rezultatom 32:25(14:11).

-Bez dvojice bekova, Mihaila Stošljevića, kojem je povrijeđeno koljeno, pa nije ni bio u ekipi, kao ni Srđana Savića, jer je „zaradio“ crveni karton, ovo je maksimum što smo mogli izvući. Promašena kontra i penal za domaćina „odlijepio“ je protivnika na odmoru za tri gola razlike. Čestitam svojim igračima na dobroj, borbenoj, igri, a svom kolegi Emiru Junuzoviću i njegovim izabranicima na korektnosti i pobjedi – rekao je trener Prijedora Saša Babić.

Klubu sa imenom grada na Sani, trenutno desetoplasiranom (od ove pozicije na dole na kraju se ide u niži rang takmičenja) sa deset bodova, pruža se prilika da trijumfuje u srijedu, kada u dvorani „Mladost“ dočekuje osmoplasiranog mostarskog Zrinjskog.

maglaj-prijedor-jesen-2RK Maglaj: RK Prijedor 32:25(14:11)

Maglaj
Sportska dvorana
Gledalaca: 500
Sudije: Goran Ilić i Vedran Paleksić (obojica iz Doboja)
Sedmerci. Maglaj 4(4), Prijedor 5(4)
Isključenja: Maglaj 10 minuta, Prijedor 14 minuta
Crveni karton: Srđan Savić (Prijedor) u 40.minuti (treće isključenje)

MAGLAJ:
Bradarić, Mehinagić 7, Omerović 4, Kendić, Memišević, Mutapčić, Karabeović, Ridžal 2, Smajlović, Džanbegović, Abdurahmanović 4, Bajraktarević, Hadžihasić, Bjelobrković, Komnenović 4, Čičkušić 11

PRIJEDOR:
Đurčić, Šerbula, A.Miljuš 2, M.Miljuš, Kecman, Balaban, Kaurin 2, Bajić 1, Janković, Topić-3 odbrane, M.Radaković, Jovanović 6, Mirković 7, Babić-9 odbrana, Savić 3, J.Radaković 4

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Maglaj info