beko-shop-prijedor-otvaranje-1– Zakupljen reklamni prostor –

Danas je u Prijedoru otvoren ekskluzivni Beko shop koji se nalazi u ulici Boška Buhe bb, u sklopu Konzum Family centra u gradu na Sani.

Beko shop je otvorila firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH.

Ovo je prvi ekskluzivni Beko shop u Prijedoru, a 29. u BiH.

Beko shop se prostire na površini od 162 kvadratna metra prostora a zaposleno je četvoro mladih i perspektivnih ljudi.

Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 60.000 KM.

U ponudi Beko shopa ima preko 1.000 različitih proizvoda.

Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

beko-shop-prijedor-otvaranje-2Beko svake dvije godine na tržište lansira novitete.

Beko je drugi po veličini brend u Evropi u sektoru bijele tehnike i predstavlja najbrže rastući brend na cjelokupnom evropskom tržištu u posljednjih sedam godina.

Beko nudi asortiman pametnih riješenja da bi zadovoljio potrebe različitih ljudi, kultura i načina života u više od 100 zemalja širom sveta, nudeći ekološki prihvatljive kućanske aparate koji štede energiju sa pametnom tehnologijom i stilizovanim dizajnom.

Jedna od prednosti kod kupovine Beko uređaja jeste jaka servisna mreža, sa preko 50 ovlaštenih servisa u BiH.

Besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti, kupovina na rate samo su neki od razloga zašto posjetiti Beko shop.

Osim Beko proizvoda u Beko shopu se mogu naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se ovaj brand ponovo vraća i u našu zemlju sa sve većom ponudom televizora i elektronike.

beko-shop-prijedor-otvaranje-3Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Prijedor za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni, a prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

Kompanija Omega doo je prilikom otvaranja ovoga Beko shopa u Prijedoru, Udruženje roditelja djece s posebnim potrebama „Neven“ Prijedor obradovala novčanim bonom u vrijednosti 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim.

Dobro došli u novootvoreni Beko shop Prijedor!

beko-shop-prijedor-otvaranje-4 beko-shop-prijedor-otvaranje-5 beko-shop-prijedor-otvaranje-6 beko-shop-prijedor-otvaranje-7 beko-shop-prijedor-otvaranje-9 beko-shop-prijedor-otvaranje-10 beko-shop-prijedor-otvaranje-11 beko-shop-prijedor-otvaranje-12 beko-shop-prijedor-otvaranje-13 beko-shop-prijedor-otvaranje-14 beko-shop-prijedor-otvaranje-15 beko-shop-prijedor-otvaranje-16 beko-shop-prijedor-otvaranje-17 beko-shop-prijedor-otvaranje-18 beko-shop-prijedor-otvaranje-19 beko-shop-prijedor-otvaranje-20