berek 1975-rudar prijedor juniori (1)Juniori Rudar-Prijedora su u prijateljskom susretu na stadionu „Poljana“ u Prijedoru savladali domaći tim OFK Berek 1975, člana Četvrte lige FSP Prijedor, ubjedljivim rezultatom 3:0.

Nade „rudara sa Sane“ pokazale su zavidnu fizičku spremnost protiv domaćina, koji pri rezultatu 0:0 nije iskoristio jedanaesterac(Janjanin pogodio prečku), i njihov trijumf je više nego zaslužen.

Posebno se istakao Nikola Miličević, koji je postigao dva gola (jedan u prvom poluvremenu, a drugi u nastavku utakmice), da bi u samom finišu bio i asistent Veljku Vujkoviću za potvrdu dominacije.

-Ovog ljeta juniorski pogon ostao je bez 11 igrača, većinom prekomandovanih u prvi tim, ali smo ovu selekciju dopunili iz kadetskog uzrasta. Odigrali smo pet kontrolnih mečeva, četiri dobili i doživjeli jedan poraz u Kozarskoj Dubici od novog drugoligaša Republike Srpske Borca, ali vjerujem da u svom sazrijevanju momci mogu postizati dobre rezultate i napredovati – istakao je trener juniora FK Rudar-Prijedor Zoran Bujić.

N.Đerić/A.Drakulić
berek 1975-rudar prijedor juniori (2)