gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-1Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić predao je danas dužnost koju je obavljao proteklih 12 godina novoizabranom gradonačelniku Prijedora Milenku Đakoviću.

“Moje zadovoljstvo je dvojako. S jedne strane, oslobodiću se dužnosti i biću s porodicom, a s druge, dužnost predajem kolegi, partijskom drugu, čovjeku u kojeg imam puno povjerenje i koji će zajedno sa članovima rukovodstva našeg grada nastaviti da gradi grad Prijedor u korist svih građana i stanovnika koji ovdje žive”, rekao je Pavić novinarima nakon čina primopredaje.

On je naveo da je ispunio ono što bi svaki čovjek želio – da bude zadovoljan onim što je radio i uradio i da bude zadovoljan onim kome predaje dužnost.

“Ubijeđen sam da grad Prijedor ide dalje putem napretka i razvoja u interesu svih nas”, dodao je Pavić.

gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-4Novi gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković rekao je da je velika čast preuzeti rukovođenje gradom Prijedorom u kojem je prethodni gradonačelnik trasirao put i stvorio viziju kojom su se svi njegovi saradnici rukovodili 12 godina.

“Nastavljamo sve poslove koje su vizijom uspostavljeni. Nama je lakše sada nego njemu /Paviću/ kad je počeo, jer je tada bilo brojnih neusklađenosti. Cilj nam je održati miran grad u kojem je moguć suživot i zajedno ćemo raditi sve poslove. Želimo da za četiri godine ovaj grad ne bude isti kao danas, nego ljepši, veći i razvijeniji i to će biti prepoznato”, dodao je Đaković.

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković na izborima 2. oktobra 2016. godine osvojio je 60,76 odsto glasova, a kandidat Saveza za promjene Dušan Berić 39,24. Marko Pavić nije se kandidovao iz ličnih i porodičnih razloga.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-2 gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-3 gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-5 gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-6 gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-7 gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-8 gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-9 gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-10 gradonacelnik-prijedora-primopredaja-duznosti-11