nadvoznjak-radovi-4-8-avgust (1)Tokom protekle sedmice radovi na izgradnji nadvožnjaka koji će spajati prijedorska naselja Pećani i Donja Puharska, dobili su novu dimenziju.

Naime, izvođači radova su uz pomoć dizalica postavljali dijelove konstrukcije koji spajaju noseće stubove, tako da se već sada naziru konture nadvožnjaka.

Brojni Prijedorčani, slučajni i namjerni prolaznici, sa pristojne udaljenosti i sa velikim interesovanjem su posmatrali aktuelne radove.

Zbog sigurnosti učesnika saobraćaja, a posebno vozača, nekoliko dana je bio i zaustavljen saobraćaj na ovom dijelu Pećana, odnosno ispod konstrukcije nadvožnjaka, što je izazvalo nešto veće gužve kroz „glavnu ulicu“ u ovom naselju.

Kako nezvanično saznajemo, uskoro bi trebalo da počne rušenje još nekih kuća i objekata u Donjoj Puharskoj koji se nalaze na projektovanoj lokaciji nadvožnjaka.
nadvoznjak-radovi-4-8-avgust (2) nadvoznjak-radovi-4-8-avgust (4) nadvoznjak-radovi-4-8-avgust (6) nadvoznjak-radovi-4-8-avgust (3) nadvoznjak-radovi-4-8-avgust (5)