fsa-prijedor-sf-braca-djurovski-gostovanje-beograd-1Proteklog vikenda kadeti i predpjetlići FSA Prijedor -Škola fudbala „Braća Đurovski“ Prijedor bili su gosti fudbalskih klubova „Crvena Zvezda“ Beograd i BSK Batajnica.

U sklopu gostovanja odigrane su utakmice sa ekipom BSK Batajnica u kategoriji predpjetlića, a sa Crvenom Zvezdom u kategoriji predpjetlića.

Iako je rezultat bio u drugom planu, ipak treba spomenuti da su kadeti zabilježili pobjedu, a predpjetlići poraz.

-Ovo je jedno veliko iskustvo za naš klub. Ipak nije lako doći u situaciju da igraš protiv nekadašnjeg evropskog i svjetskog prvaka. Ovo gostovanje će nam puno značiti u daljem radu sa mlađim kategorijama, jer smo vidjeli kako se to radi u jednom velikom i organizovanom klubu kao što je Crvena Zvezda – istakao je Zoran Petković, trener mlađih kategorija FSA Prijedor-Škola fudbala „Braća Đurovski“ Prijedor.

fsa-prijedor-sf-braca-djurovski-gostovanje-beograd-2Sportski direktor Miroslav Šormaz je izrazio zadovoljstvo što je FSA Prijedor – ŠF „Braća Đurovski“ gostovala u glavnom gradu Srbije i iskoristio priliku da se zahvali Crvenoj Zvezdi i BSK Batajnica na ukazanom gostoprimstvu.

On je uputio poziv za gostovanje ova dva kluba u dogledno vrijeme u Prijedoru.

Na kraju gostovanja mladi igrači i kao i članovi delegacije iz grada na Sani bili su gosti na prvenstvenoj utakmici između FK Crvena Zvezda Beograd – FK Rad Beograd na stadionu „Rajko Mitić“.

Ekspediciju koja je išla put Beograda sačinjavali su treneri Zoran Petković, Slobodan Bodo Ličina i Mladen Čiča, te sportski direktor kluba Miroslav Šormaz i Darko Vrhovac koji su bili vođe puta.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

fsa-prijedor-sf-braca-djurovski-gostovanje-beograd-3 fsa-prijedor-sf-braca-djurovski-gostovanje-beograd-4