kulturno-ljeto-prijedor-2016-prijem-za-ucesnike-1Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić uručio je danas zahvalnice učesnicima Kulturnog ljeta Prijedor 2016. za dugogodišnju saradnju i doprinos predstavljanju kulturnih vrijednosti grada.

“Kultura je nešto što se u Prijedoru njeguje i razvija i što se prezentuje i van područja grada, tako da onima koji su zaslužni za to moramo bar na ovaj način odati priznanje”, rekao je Pavić novinarima u Prijedoru.

On je najavio da će gradska uprava i dalje njegovati ovu manifestaciju koja se pokazala kao izuzetna po sadržaju, broju učesnika i posjetilaca.

“Aktivnosti iz oblasti kulture doprinijele su da Prijedor i ovog ljeta bude živ grad i da ima šta ponuditi i Prijedorčanima i njihovim gostima. Direktan kontakt stvaralaca i publike najbolji je način da se predstavi njihov rad”, rekao je Pavić.

Prijedorsko kulturno ljeto organizovano je osmi put i trajalo je od 1. juna do 31. avgusta. Tradicionalni prijem kod gradonačelnika Prijedora okupio je danas predstavnike ustanova kulture, kulturno-umjetničkih društava, Turističke organizacije, javnih institucija i nevladinih organizacija koje su kreirale ovogodišnju manifestaciju.

Tekst – SRNA
Foto –Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Video – RTV Prijedor

kulturno-ljeto-prijedor-2016-prijem-za-ucesnike-2 kulturno-ljeto-prijedor-2016-prijem-za-ucesnike-3 kulturno-ljeto-prijedor-2016-prijem-za-ucesnike-4 kulturno-ljeto-prijedor-2016-prijem-za-ucesnike-5 kulturno-ljeto-prijedor-2016-prijem-za-ucesnike-6 kulturno-ljeto-prijedor-2016-prijem-za-ucesnike-7