saobracajka-kozarac-poginuo-mladic-4PAŽNJA: Ovaj članak sadrži fotografije koje mogu biti uznemirujućeg karaktera za pojedine osobe.

U Prijedoru u dvijema saobraćajnim nezgodama poginula su dva lica iz ovog grada, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Prijedor.

U naselju Tukovi kod Prijedora u Ulici vojvode Stepe Stepanovića sinoć oko 20.00 časova došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali autobus i pješak J.M. /56/ koji je od zadobijenih povreda umro u prijedorskoj bolnici,

U 21.25 časova u Ulici maršala Tita u Kozarcu vozilo “folksvagen foks” sletjelo je s puta i tom prilikom vozač S.H. je poginuo, a suvozač B.M. /38/ iz Zenice teško povrijeđen.

saobracajka-kozarac-poginuo-mladic-6Na području koje pokriva CJB Prijedor za prvih devet mjeseci ove godine u četiri saobraćajne nezgode poginulo je sedam lica, i to jedan vozač, tri suvozača, dva putnika, od kojih jedno dijete, i jedan biciklista. U jednoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodina na pružnom prelazu “trinaesta”, smrtno su stradala četiri lica, a u ostalim trima po jedno.

Više informacija o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo pješak u naselju Tukovi pročitajte OVDJE

Više informacija o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo vizač putničkog automobila u Kozarcu pročitajte OVDJE

Tekst – SRNA
Foto – Nijaz Huremović/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

saobracajka-kozarac-poginuo-mladic-2 saobracajka-tukovi-poginuo-pjesak-3 saobracajka-tukovi-poginuo-pjesak-1