shopping-day-27oktobar-1Svi oni koji su se odlučili da u četvrtak, 27.oktobra, obave kupovinu u centru Prijedora, mogu sasvim solidno da uštede.

Naime, u 20-ak prodavnica, butika i trgovačkih radnji, na dijelu od Gradske tržnice do kraja šetališne zone glavne ulice (ulice Akademika Jovana Raškovića, Kralja Petra I Oslobodioca, Branislava Nušića, i ugao Miloša Obrenovića i Zanatske), Prijedorčane očekuju sniženja i do 20 odsto na dio ili na cjelokupan asortiman koji se nudi.

Jesenji Shopping day/night vam omogućava da povoljnije kupite kozmetiku, odjeću, obuću, sportsku opremu i druge artikle.

Sve navedene radnje imaju dozvolu da rade sve do ponoći tako da svoju kupovinu možete obaviti i u kasnim večernjim časovima.

Spisak radnji u akciji Shopping night: Sport vision 8, Juventa Sport 1, CM, Oppossitte, Sport Reality 7, Bonel, Roki, Bonatti, Mobil Co, Vulecco Kappa, DM drogerie markt, Evolution, Legend BiH, Tiffany, Maraton, Filigran, Atletiko, Skin, Juventa Sport 2, Valentio, Bag me, Dea Cosmetic.

shopping-day-27oktobar-2Treba reći da pojedine trgovine popust nude cijeli dan dok će neke to uraditi samo u periodu od 18:00 časova do ponoći, pa prije kupovine provjerite od kada važe snižene cijene.

Podsjetimo, pokretač i inicijator prve „kupovine do ponoći“ u našem gradu u maju mjesecu 2011. godine, bilo je preduzeće „Sport vision“ iz Bijeljine koje Vam i ovaj put nudi 20 odsto popusta na svoj asortiman u svojoj trgovini koja se nalazi preko puta parka u centru grada (nekadašnji Expres restoran).

Inače, Sport Vision popust nudi tokom cijelog dana.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com