a href=”http://www.prijedordanas.com/wp-content/uploads/2016/10/vogosca-prijedor-1.jpg”>vogosca-prijedor-1Pravi debakl doživjeli su rukometaši Prijedora u 7.kolu prvenstva Premijer lige BiH, gdje ih je lider na tabeli, ekipa Vogošće savladala sa ubjedljivh 38:20(20:4).

Sam podatak da su prvi gol postigli tek u 16.minuti, smanjivši vođstvo domaćina, kada je rezultat na semaforu glasio 12:1, dovoljna je ilustracija njihove igre.

-Gotovo 80 odsto ekipe zahvatio je „virus“. Nisu ni putovali Aleksandar Kaurin, Jovica Radaković i Boris Lukajić, a oni koji su se našli na terenu jedva su izdržali utakmicu. To je svakako razlog naše loše partije, a s obzirom da će uslijediti pauza, do ponedjeljka nećemo trenirati kako bi se momci oporavili – rekao je trener Saša Babić.

Prijedorčani trenutno zauzimaju osmo mjesto sa 10 bodova, koliko ima i sedmoplasirani Zrinjski iz Mostara, a u narednom kolu, 12.novembra u sportskoj dvorani „Mladost“ u gradu na Sani u „srpskom derbiju“ rival će im biti trećeplasirani banjalučki Borac m:tel.

vogosca-prijedor-2RK Vogošća: RK Prijedor 38:20(20:4)

Vogošća
Dvorana: Sportska
Gledalaca: 150
Sudije: Darko Džeba i Andrej Kolobarić (Mostar)

Sedmerci: Vogošća 5 (5), Prijedor 1 (1)
Isključenja: Vogošća 4 minuta, Prijedor 8 minuta

VOGOŠĆA:
Šabanović, Hadžić, Džinović 2, Bečić 3, Korjenić 3, Međić, Pekić 2, Tufekčić 2, Jelačić 7, Divković 10, Kreso 1, Kadrić 1, Dedajić 4, Smajilbegović 3, Karamehmedović

PRIJEDOR:
Stošljević 5, A.Miljuš 4, M.Miljuš, Kecman, Balaban, Bajić, Janković, Topić, M.Radaković, Jovanović 5, Mirković 1, Babić, Savić 5

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – sport1.ba – RTV Vogošća