rudar-prijedor-zlatko-jelisavac-novi-ugovorKomitet za hitna pitanja Fudbalskog kluba Rudar-Prijedor održao je novu sjednicu, a od kada je ovo tijelo preuzelo brigu o prvoligašu Republike Srpske ovaj kolektiv je stabilizovan i organizaciono i takmičarski.

Poslije usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice usvojen je izvještaj šefa stručnog štaba Zlatka Jelisavca o rezultatima za prethodni period, sa osvrtom na potrebe za naredni period. Izvještaj je ocijenjen vrlo pozitivno, pa su članovi Komiteta za hitna pitanja istakli veliko zadovoljstvo radom trenera Jelisavca.

Zbog toga je odlučeno da se sa aktuelnim šefom stručnog štaba Zlatkom Jelisavcem produži ugovor na još dvije i po godine čime je odata zahvalnost i priznanje gospodinu Jelisavcu za dosadašnji rad.

Usvojen je takođe izvještaj koordinatora omladinskog pogona Saše Keranovića gdje se posebno razmatrala problematika vezana za rad u zimskim uslovima i na zadovoljstvo svih i blizu je rješenje i tog problema. Radi poboljšanja kvaliteta rada sa mladim selekcijama Komitet je donio odluku da će svi treneri u omladinskom pogonu biti obavezni da u vremenskom roku od dvije godine obezbijede potrebne licence .

Komitet za hitna pitanja FK Rudar-Prijedor izvršio je presjek finansijskog stanja i konstatovao je da Komitet nije pravio dodatna zaduženja te da je uz servisiranje tekućih obaveza prema igračima, osoblju i dobavljačima, uspio da sanira i jedan dio iz prethodnog vremena.

Tekst – Sportdc.net
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com