ilustracija-trazim-posaoPrijem 8 profesora – MAŠINSKA ŠKOLA Prijedor

Oblast: Obrazovanje
Rad na: Određeno vrijeme
Regija: Prijedor
Otvoreno do: 27.10.2016.
Broj izvršilaca: 8

OPIS RADNOG MJESTA
1. Profesor za predmet: Oblikovanje namještaja (IV razred u zanimanju tehničar za obradu drveta) – 1 izvršilac, 2 časa, pripravnik do 31.08.2017. godine.
2. Profesor za predmet: Zaštita drveta (IV razred u zanimanju tehničar za obradu drveta) – 1 izvršilac, 2 časa, pripravnik do 31.08.2017. godine.
3. Profesor za predmet: Automatizacija proizvodnje (IV razred u zanimanju tehničar za obradu drveta) – 1 izvršilac, 2 časa, pripravnik do 31.08.2017. godine.
4. Profesor za predmet: Konstruisanje ( II razred u zanimanju tehničar za obradu drveta) – 1 izvršilac, 4 časa, pripravnik do 31.08.2017. godine.
5. Profesor za predmet: Telekomunikacioni saobraćaj (III razred u zanimanju tehničar logistike i špedicije) – 1 izvršilac, 2 časa, pripravnik do 31.08.2017. godine.
6. Profesor za predmet: Energetika (II razred u zanimanju mehaničar grejne i rashladne tehnike) – 1 izvršilac, 2 časa, pripravnik do 31.08.2017. godine.
7. Profesor za predmet: Konstruisanje (II razred u zanimanju varilac) – 1 izvršilac, 2 časa, pripravnik do 31.08.2017. godine.
8. Profesor za predmet: Biologija (I razred u zanimanju tehničar za obradu drveta) – 1 izvršilac, 2 časa, pripravnik do 31.08.2017. godine.

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS
Pored opštih uslova, propisanih članom 26. Zakonom o radu ( „Sl. glasnik RS“, broj: 1/16), kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju („Sl. glasnik RS“, broj: 74/08, 106/09, 104/11, 33/14.) i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama („Sl. glasnik RS“, broj: 29/12, 80/14, 83/15).

Uz potpisanu prijavu kandidati trebaju dostaviti ovjerene kopije slijedećih dokumenata, a u skladu sa članom 28. Stav 1. Zakona o radu ( „Sl. glasnik RS“, broj: 1/16), te članom 7. i 8. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi („Sl. glasnik RS“, broj: 102/14, 42/16):
– Uvjerenje o državljanstvu;
– Izvod iz matične knjige rođenih;
– Ovjerenu foto-kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;
– Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, a nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom;
– Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca kod kojeg je kandidat bio zaposlen na radnom mjestu koje odgovara stručnoj spremi koja se traži ovim konkursom.
– Uvjerenje treba da sadrži podatke propisane članom 19. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.
– Uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja;
– Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko – invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;
– Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko – invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;
– Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko –invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca;
– Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci) za rad sa učenicima izdato od nadležne ustanove dostaviće kandidat koji bude odabran po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;
– Uvjerenje o neosuđivanosti, za kandidata koji bude izabran po konkursu, Škola će zatražiti od nadležnog Centra javne bezbjednosti, a prije zasnivanja radnog odnosa.
– Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u ponedjeljak, 31.10.2016. godine od 11:00 časova, u prostorijama Škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju i ukoliko se ne pojave u zakazanom terminu, smatraće se da su odustali.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijavu na konkurs i dokumentaciju dostaviti na adresu Ul. Nikole Pašića 4, 79101 Prijedor, sa naznakom „za konkurs“.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata koje se neće vraćati kandidatima.

Neblagovremena i nepotpuna dokumentacija neće se uzeti u razmatranje.

Zavoz za zapošljavanje RS
Foto – ilustracija