sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-1Avantura na koju su popularnom Renoovom „četvorkom“ put Pariza krenula dvojica Prijedorčana, nastavljena je.

Sanimir Šara i Draško Stupar juče su bili u Milanu gdje su završili još jednu etapu puta, odmorili i posjetili znamenitosti ovoga grada.

Kao navijač „Intera“, Sanimir nije propustio priliku da obiđe njihov dom, poznati stadion „Đuzepe Meaca“, na kojem svoje mečeve igra i veliki gradski rival „Milan“.

-Šteta što nije bila neka utakmica, jer bismo garant završili među navijačima „neroazura“ – kaže Šara.

Nije izostao ni obilazak glavnih gradskih trgova te Milanske katedrale, jedne od najvećih crkvi na svijetu, koja se nalazi u centru ovog grada.

sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-2-Prati nas lijepo vrijeme ovih dana pa možemo da uživamo u krajoliku kojim putujemo a imamo priliku i da posjetimo neka mjesta planetarno poznata poput grada Milana i njegovih znamenitosti. Put za Pariz nastavljamo preko Švajcarske i zadovoljni smo što je naš konačni cilj sve bliže – rekao nam je Draško.

Da bi sve proteklo kako treba, naši mladi sugrađani su veliku pažnju posvetili i pravilnoj ishrani tokom puta, pa ih vjerno prati domaća slanina.

Podsjetimo, dvojica Prijedorčana krenuli su u nedjelju iz „Rodinog gaja“ u naselju Raškovac na put do Pariza i nazad tokom kojeg namjeravaju proći kroz nekoliko evropskim država.

Kako je bilo na ispraćaju naših sugrađana pročitajte OVDJE

Izvještaj sa “proputovanja” kroz Veneciju pročitajte OVDJE

Tekst i foto – Sanimir Šara/Draško Stupar/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-3 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-4 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-6 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-7 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-8 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-9 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-5 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-milano-10