sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-venecija-1Na svom putu za Pariz, dvojica mladih Prijedorčana, Draško Stupar i Sanimir Šara, stigli su do Venecije.

-Zadovoljni smo kako napredujemo. Ništa ne forsiramo, držimo se plana i idemo dalje. Iskoristićemo priliku da obiđemo neka mjesta koja su poznata kao prave turističke destinacije kao što je Venecija – kaže Sanimir.

Iako su na početku puta imali društvo poznanice Irne, to je trajalo samo do prve granice.

Birokratija je bila neumoljiva pa su dalje nastavili sami, a poznata Renoova „četvorka“ za sada dobro služi.

-Na putu smo već treći dan. Do sada je sve bilo uredno i nema razloga da tako ne bude sve do glavnog grada Francuske. Iskoristili smo lijep dan u Veneciji da malo obiđemo ovaj grad pa nastavljamo dalje – rekao nam je Draško.

Podsjetimo, dvojica Prijedorčana krenuli su u nedjelju iz „Rodinog gaja“ u naselju Raškovac na put do Pariza i nazad tokom kojeg namjeravaju proći kroz nekoliko evropskim država.

Kako je bilo na ispraćaju naših sugrađana pročitajte OVDJE

Tekst i foto – Sanimir Šara/Draško Stupar/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-venecija-2 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-venecija-3 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-venecija-4 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-venecija-5 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-venecija-6 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-venecija-7 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-venecija-8 sanimir-i-drasko-na-putu-za-pariz-venecija-9