rudar-prijedor-sloboda-mg-rezultat-7Rudar-Prijedor je u Doboju potvrdio epitet najefikasnije ekipe u Prvoj ligi Republike Srpske.

U otvorenoj igri sa željom da postigne gol više od Sloge remizirao je 3:3, pred naredna tri okršaja koja igra kod kuće protiv Podrinja, Tekstilac Korta i Slavije.

Uz standardno pouzdanog „vezistu“ Bojana Burazora, posebno su se još istakli Stefan Gavranović i napadač Ognjen Jaćimović, koji je postigao svoj peti ovosezonski pogodak.

-Imali smo više šansi, a Sloga je uglavnom iz prekida pokušavala da ugrozi naš gol. Postigla je golove iz naše nepažnje i individualnih grešaka. Ipak, najvažnije je da su momci pokazali karakter, nisu „padali“ ni kada je u dva navrata rival imao prednost i to je određeni kvalitet koji su pokazali. Svakako da nas hrabri i raduje kada se zna da je riječ o mladoj ekipi – naglasio je šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac.

Iako su „rudari sa Sane“ najavljivali da im je namjera da ostvare pobjedu na stadionu „Luke“ sigurno je da moraju biti zadovoljni što su stigli i do vrijednog boda.

Među stativama je u prvenstvenim utakmicama debitovao Dejan Inđić, jer je prvi golman Nemanja Petrović na posljednjem treningu povrijedio lijevo rame.

Za očekivati je da će se brzo oporaviti i biti spreman da se vrati u najbolju jedanaestoricu.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com