teska-kradja-podrum-pica-1Prijedorski policajac, koji je noćas oko 3:45 časova u parku kod srednjih škola uočio tri sumnjiva lica sa nekoliko torbi, spriječio je lopove da odnesu svoj plijen koji su prethodno ukrali iz podruma pića koji su opljačkali.

Naime, policijski službenik CJB Prijedor je tokom uobičajenog obilaska terena, primijetio tri sumnjiva lica koja su u rukama imala šest torbi.

Nakon njegovog poziva da se zaustave i legitimišu, pomenuti trojac je odbacio torbe i trčeći se dao u bijeg u pravcu ulice Vuka Karadžića.

Kako nam je potvrđeno iz CJB Prijedor, potom je utvrđeno da se u odbačenim torbama nalaze alkoholna pića a policijska patrola koja je ubrzo stigla, u blizini je pronašla još nekoliko torbi u kojima se nalazi alkohol te fiskalna kasa.

teska-kradja-podrum-pica-2Obilaskom terena u blizini parka, oko 5:00 časova je uočeno da je u Svetosavskoj ulici provaljeno u Podrum pića iz kojeg, najvjerovatnije, potiče ukradena roba.

Tokom jutra je izvršen uviđaj na obje lokacije kojim je utvrđeno da je u ovaj trgovački objekat provaljeno nasilnim otvaranjem prozora sa zadnje strane.

Iz CJB Prijedor nam je potvrđeno da je u toku istraga koja bi trebala dovesti do počinilaca krivičnog djela „Teška krađa“.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

teska-kradja-podrum-pica-3 teska-kradja-podrum-pica-4 teska-kradja-podrum-pica-5