dns-prijedor-centralna-tribina-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras da ova stranka zagovara decentralizaciju Republike Srpske, veća ovlašćenja lokalnim zajednicama i veću odgovornost lokalnih funkcionera za razvoj svoje lokalne zajednice i Republike Srpske.

“Ekonomija i zapošljavanje moraju biti u osnovi svakog programa u lokalnoj zajednici i to je ono što će DNS nametati”, rekao je Pavić novinarima u Prijedoru gdje je večeras održana centralna predizborna tribina DNS-a.

On je ponovio da je DNS svake izbore bilježio bolje rezultate nego na prethodnim, da to očekuje i sada i da je izborni cilj DNS-a 100.000 glasova i 14 načelnika i gradonačelnika.

“Očekujem da će izbori proteći u fer i korektnoj atmosferi. DNS drugačije i ne zna jer smo se tako ponašali i u predizbornoj kampanji i takvi ćemo biti i na izborima”, dodao je Pavić.

dns-prijedor-centralna-tribina-2Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković rekao je da DNS poslije cijelog niza tribina na teritoriji Prijedora sigurno korača u pobjedu na svim nivoima u gradu Prijedoru.

“Vjerujte u nas. Mi smo stranka neimara grada Prijedora. Mi sigurno idemo s vama dalje u izgradnju grada i naših sela i zato nas podržite”, poručio je Đaković.

On je naveo da je DNS stranka kontinuiteta, da ima svoje programe i strategije po kojima radi, da rješava jedan po jedan problem i da zajedno sa svojim građanima ide u novo vrijeme.

Nosilac liste kandidata DNS-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora Duško Ivić rekao je da očekuje da će DNS imati gradonačelnika i 15 odbornika u lokalnoj skupštini.

“Mi smo ovih dana poslali poruke građanima Prijedora da je DNS stranka mira, prosperiteta, zajedničkog života i koegzistencije građana grada Prijedora i da ćemo nastaviti graditi naš grad i bolju budućnost naše djece”, rekao je Ivić.

Prisutnim Prijedorčanima predstavili su se svi kandidati sa liste DNS-a za Skupštinu grada.

DNS Prijedor

dns-prijedor-centralna-tribina-3 dns-prijedor-centralna-tribina-4 dns-prijedor-centralna-tribina-5 dns-prijedor-centralna-tribina-6 dns-prijedor-centralna-tribina-7 dns-prijedor-centralna-tribina-8 dns-prijedor-centralna-tribina-9 dns-prijedor-centralna-tribina-10 dns-prijedor-centralna-tribina-11 dns-prijedor-centralna-tribina-12 dns-prijedor-centralna-tribina-13 dns-prijedor-centralna-tribina-14 dns-prijedor-centralna-tribina-15 dns-prijedor-centralna-tribina-16 dns-prijedor-centralna-tribina-17 dns-prijedor-centralna-tribina-18 dns-prijedor-centralna-tribina-19 dns-prijedor-centralna-tribina-20 dns-prijedor-centralna-tribina-21 dns-prijedor-centralna-tribina-22 dns-prijedor-centralna-tribina-23 dns-prijedor-centralna-tribina-24 dns-prijedor-centralna-tribina-25