mtel prijateljstvoMTEL-ov Mjesec prijateljstva večeras je u Prijedoru od 19h do 23hna Trgu Zorana Karlice!

Sunce je na našoj strani Dođite da zajedno obilježimo Mjesec prijateljstva kroz zabavne aktivnosti!

Odlukom Ujedinjenih nacija, 30. juli proglašen je Međunarodnim danom prijateljstva, dan kad posebno treba da se sjetite svih ljudi koji vaš život čine potpunijim i boljim, porodice koju ste sami odabrali, vaših prijatelja.

Mi u kompaniji m:tel odlučili smo da slavljenju prijateljstva ne posvetimo samo jedan dan, već cijeli mjesec, pa će tako avgust biti m:tel mjesec prijateljstva.

Tim povodom pripremili smo različite aktivnosti, a najvažnija nosi naziv “Ispuni želju prijatelju”.

Pozivamo vas sve da ispunite formular na blog.mtel.ba stranici od 1. avgusta, i prijavite najveću želju vašeg prijatelja koju ne možete sami da ispunite, a znate da bi mu uljepšala život. Pokažite svom najboljem prijatelju koliko dobro ga poznajte, pošaljite nam ispunjen formular sa njegovom najvećom željom na ispunizelju@mtel.ba i sačekajte 1. septembar da vidite da li će komisija sastavljena od predstavnika kompanije m:tel, odlučiti da ispuni baš vašu želju.

Poklonima tu nije kraj. Sve prijavljene želje biće objavljene na oficijelnoj Facebook stranici kompanije m:tel, a lajkovi će odlučiti koja će dva prijatelja čija želja bude izazvala najviše pažnje Facebook fanova, Playstation 4.

Sljedećih deset koji budu imali najviše lajkova osvojiće fenomenalnu m:tel Demofest konzervu sa jedinstvenom majicom i druge odlične poklone.

Mjesec prijateljstva putovaće u 10 gradova i opština širom BiH, jer ćemo organizovati zanimljive aktivacije na trgovima u okviru kojih će prijatelji moći da testiraju međusobno poznavanje kroz zanimljivi upitnik, te da osvoje bedž Najbolji prijatelj. Pripremili smo i majicu prijateljstva koja će vas na originalnoj fotografiji povezati onako kako vas vaše prijateljstvo povezuje.