dns-tribina-omarska-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić rekao je večeras na predizbornom skupu pred gotovo hiljadu okupljenih mještana Omarske i okolnih mjesta, da DNS u ovoj, najvećoj mjesnoj zajednicu u Prijedoru, očekuje ubjedljiv trijumf.

“Mi smo zajedno gradili Omarsku i Prijedor i zahvaljujući glasovima mi smo od Prijedora napravili prosperitetan grad tako da ćemo te glasove sa predstojećih izbora i ubuduće iskoristiti na dobrobit i ovih stanovnika i grada Prijedora u cjelini”, poručio je Pavić.

On je dodao da je kampanja pri kraju i da je Omarska tradicionalno uporište DNS-a, te da ovako masovna posjećenost i odziv ljudi na ovoj tribini govori o velikoj podršci DNS-u za sve ono što je u Omarskoj i u gradu Prijedoru urađeno u proteklom periodu.

dns-tribina-omarska-2“Omarska je naselje u kojem je urađen veći broj projekata infrastrukture, osim vode i kanalizacije, ali je najvažnije što je Omarska svojim idejama i podroškom DNS-u doprinijela da se cijeli grad razvija”, rekao je Pavić.

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković rekao je da DNS sa obrazom dolazi u Omarsku da predstavi šta je uradio i šta će u budućnosti nastaviti da radi.

“Ovdje je rekonstruisan društveni dom, zgrada doma zdravlja, izgrađena ambulanta porodične medicine sa laboratorijom, igralište, rasvjeta, asfaltirali smo puteve tako da je dosta urađeno na polju infrastrukture i ostalo je da se uredi vodovod i kanalizacija, što je dobra podloga za dalji rast i razvoj u Omarskoj”, istakao je Đaković.

Nosilac liste odbornika DNS-a za Skupštinu grada Duško Ivić rekao je da će se, ukoliko bude izabran za odbornika, zalagati za osnovne principe i ciljeve politike DNS-a kao što su zapošljavanje, bolji standard građana, pravna i bezbjednosna sigurnost, zajednički život i politička saradnja svih subjekata koji budu činili odbornički sastav nove gradske skupštine.

Prisutnima su se obratili i kandidati za odbornike na listi DNS-a, Radovan Romanić, Duško Miletić, Ranka Stanar i Mladen Pušac.

Na večerašnjoj tribini prikazan je i film o 12 godina vlasti DNS-a u Prijedoru.

DNS Prijedor
dns-tribina-omarska-3
dns-tribina-omarska-4 dns-tribina-omarska-5 dns-tribina-omarska-6 dns-tribina-omarska-7 dns-tribina-omarska-8 dns-tribina-omarska-9 dns-tribina-omarska-10 dns-tribina-omarska-11 dns-tribina-omarska-12 dns-tribina-omarska-13 dns-tribina-omarska-14 dns-tribina-omarska-15 dns-tribina-omarska-16 dns-tribina-omarska-17 dns-tribina-omarska-18 dns-tribina-omarska-19 dns-tribina-omarska-20