dns-tribina-aerodromsko-naselje-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

U okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore, Mjesni odbor Demokratskog narodnog saveza Aerodromsko naselje bio je organizator i domaćin mini tribine ove stranke.

Oko dvije stotine građana okupilo se na parking prostoru sportskog aerodroma Urije.

Prisutnima su se obratili Stevica Dronjak, predsjednik MO DNS Aerodromsko naselje, Slobodan Šormaz kandidat za odbornika u Skupštini grada Prijedora, Duško Ivić nosilac liste kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu te Milenko Đaković, kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora.

Obraćajući se prisutnima Slobodan Šormaz je izrazio duboku zahvalnost mještanima na izuzetnom odzivu.

-U politici DNS-a, Aerodromsko naselje ima posebno mjesto, a, ukoliko budem izabran za odbornika, naročito ću se zalagati za interese mještana ovog dijela grada u kojem i sam živim – rekao je Šormaz.

dns-tribina-aerodromsko-naselje-2Nosilac liste kandidata DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Duško Ivić je istakao da politika DNS-a razumije potrebe stanovnika Aerodromskog naselja, te ih je podsjetio da je većina njih u ovo naselje stigla bježeći od vojne sile koja ih je protjerala sa njihovih ognjišta.

-Među Vas dolaze političari i kandidati koji nude sve i svašta a u proteklih 12 godina za Vas nisu učinili gotovo ništa, što nije slučaj sa DNS-om – dodao je Ivić.

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković je istakao da mu je čast i zadovoljsto što je došao među prijatelje.

-Aerodromsko naselje je jedno od najljepših u gradu. Svjestan sam potreba stanovnika ovog naselja od legalizacije objekata do infrastrukturnih radova, a sve to je u planu u narednom periodu –dodao je Đaković.

On je mještanima rekao da ne uzimaju za ozbiljno kandidate koji im kažu da će „za va mjeseca na kućne adrese dobiti rješenja o legalizaciji zemljišta“, jer to nije realno zbog sudskih proces koji se vode oko tog pitanja.

Tribini u Aerodromskom naselju su prisustvovali i ostali kandidati DNS-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora.

DNS Prijedor

dns-tribina-aerodromsko-naselje-3 dns-tribina-aerodromsko-naselje-4 dns-tribina-aerodromsko-naselje-5 dns-tribina-aerodromsko-naselje-6 dns-tribina-aerodromsko-naselje-7 dns-tribina-aerodromsko-naselje-8 dns-tribina-aerodromsko-naselje-9 dns-tribina-aerodromsko-naselje-10