ndp-prijedor-pres-29septembar-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Nosilac odborničke liste NDP-a za Skupštinu grada Prijedor Dragan Dragojević pozvao je sugrađane da izađu u što većem broju na izbore 2. oktobra i ispune građansku dužnost da biraju, a ne da glasaju.

“Pozivam ih da svojim glasom i izborom donesu promjene našem gradu koje su evidentno potrebne i koje će nam, nadamo se, donijeti bolji život”, rekao je Dragojević na konferenciji za novinare u Prijedoru.

On je naveo da je prijedorski NDP formirao listu sa ozbiljnim i dobrim ljudima koji znanjem, voljom i željom za radom mogu donijeti promjene koje su neophodne.

“Drugi korak je da građani, koji će izaći na izbore, pozovu i svog prijatelja, kuma i druga da pokažu svoj stav o životu u gradu Prijedoru”, dodao je Dragojević, koji je predsjednik Gradskog odbora NDP-a.

Kandidat na odborničkoj listi NDP-a Prijedor Nikola Praštalo pozvao je građane Prijedora da izađu na izbore i biraju one koje vodi srce, a ne novac ili interes.

“Kao mladi ljudi, vaši sugrađani, kandidovali smo se na odborničkoj listi NDP-a, jer nam je dosta obećanja, nepravde, povlaštenih, ispraćanja drugara iz školskih klupa u neke tuđe strane zemlje”, poručio je Praštalo.

On je dodao da mladi NDP-a u odborničkim klupama žele uticati na ravnodušnost, prije svega, mladih ljudi prema svemu što ne valja i tu ravnodušnost pretvoriti u aktivizam prema onome što je dobro.

NDP Prijedor