dns-tribina-tukovi-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat Demokratskog narodnog saveza za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković je na večerašnjoj tribini u gradskom naselju Tukovi istakao da se predizborna kamapnja bliži kraju te izrazio zadovoljstvo interesom građana za razgovor sa kandidatima i predstavljanje programa DNS-a u narednom periodu.

-Ovakva obraćanja građanima shvatili smo kao polaganje računa za ono što smo uradili u protekle četiri godine i predstavljanje onoga kako namjeravamo da dalje razvijamo naš grad – rekao je Đaković.

On je dodao i da DNS računa na podršku mještana Tukova gdje je do sada učinjeno dosta toga i gdje je gradska administracija uložila dosta sredstava kako bi im se život učinio lakšim i kvalitetnijim.

dns-tribina-tukovi-2-Tu prije svega mislim na završetak kanalizacije koja je rađena u tri faze i da se trenutno završavaju radovi na kućnim priključcima što je veoma bitno jer je ovo područje u blizini vodozahvata – rekao je Đaković.

On je podsjetio i na poplave koje su 2014.godine, pored velike štete koje je nanijeta domaćinstvima, potpuno uništila školu, a sada je izgrađen novi objekat.

-Izgrađeno je i igralište, dio asfaltnih puteva i rekonstruisan društveni dom, a u narednom periodu ćemo kroz razgovore sa ljudima vidjeti šta je najneophodnije da bi se radilo u ovom naselju – istakao je Đaković.

Nosilac liste DNS –a za odbornike u Skupštini grada Duško Ivić je istakao da je politika pve stranke principijelno odgovorna prema građanima i da su tu poruku poslali i večeras mještanima Tukova koji razumiju njihovu politiku.

dns-tribina-tukovi-3-Naša odbornička lista je sačinjena od kvalitetnih kadrova i ako osvoje glasove birača garantuju kvalitetan sastav u odborničkim klupama – rekao je Ivić.

On je dodao da DNS očekuje veliku podršku građana i ovog i mnogih mjesnih zajednica jer ih lokalna vlast nije zaboravila, a u prethodnom periodu radila je sa narodom i bila glas tog naroda.

Na tribini su govorili i kandidati sa odborničke liste Zoran Jeftić, Valentina Sovilj, Rajko Vučićević, Marko Zgonjanin i Dragana Kordić, a prisutni su mogli da vide i filmski vremeplov o rezultatima dvanaest godina vladavine DNS-a u Prijedoru.

DNS Prijedor

dns-tribina-tukovi-4 dns-tribina-tukovi-5 dns-tribina-tukovi-6 dns-tribina-tukovi-7 dns-tribina-tukovi-8 dns-tribina-tukovi-9 dns-tribina-tukovi-10 dns-tribina-tukovi-11 dns-tribina-tukovi-12 dns-tribina-tukovi-13 dns-tribina-tukovi-14 dns-tribina-tukovi-15 dns-tribina-tukovi-16