dns-tribina-bistrica-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je večeras na predizbornom skupu u Bistrici kod Prijedora da je to jedno od lijepih prijedorskih sela ispod Kozare gdje je gradska vlast dosta uradila na uređenju infrastrukture i zato DNS tu očekuje dobre rezultate.

“Uređen je društveni dom, otvorena škola, asfaltirano je puno lokalnih puteva i postavljena ulična rasvjeta, napravljen je rezervoar za vodu tako da je Bistrica prijateljski raspoložena prema DNS-u i mi ovdje očekujemo veoma dobre rezultate”, rekao je Đaković.

On je dodao da je Bistrica tipičan primjer da DNS radi zajedno sa svojim
narodom, a narod to prepoznaje i podržava glasovima.

dns-tribina-bistrica-2“Mi smo jedno i zato je DNS stranka koja će i ubuduće biti na čelu grada Prijedora sa nastojanjem da svim građanima učini bolju i prosperitetniju budućnost”, rekao je Đaković.

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Goran Vučkovac rekao je da će se ukoliko bude izabran za odbornika zalagati za jačanje omladinske politike, privlačenje investitora u ovo naselje i uopšte jačanje ekonomije.

“Prvenstveni cilj će mi biti zalaganje za ostanak mladih na selu i povećanje nataliteta”, rekao je Vučkovac.

NJegova koleginica sa liste Daliborka Zrnić je istakla da će se zalagati za veća prava žena, mogućnost školovanja, zapošljavanja, ali i za njihov ostanak na selu uz poboljšanje kvaliteta života kroz mogućnost pokretanja vlastitog biznisa.

Na predizbornom skupu u Bistrici, kojoj je prisustvovao i predsjednik DNS-a Marko Pavić, govorili su i nosilac liste DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Duško Ivić kao i kandidati za odbornike Duško Miletić i Sanja Munjiza.

DNS Prijedor

dns-tribina-bistrica-3 dns-tribina-bistrica-4 dns-tribina-bistrica-5 dns-tribina-bistrica-6 dns-tribina-bistrica-7 dns-tribina-bistrica-8 dns-tribina-bistrica-9 dns-tribina-bistrica-10 dns-tribina-bistrica-11 dns-tribina-bistrica-12 dns-tribina-bistrica-13 dns-tribina-bistrica-14 dns-tribina-bistrica-15 dns-tribina-bistrica-16 dns-tribina-bistrica-17