dns-tribina-donja-dragotinja-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat Demokratskog narodnog saveza za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je večeras na predizbornoj tribini u Donjoj Dragotinji da DNS nastavlja sa svojom politikom, sa strategijom razvoja grada i njegovih sela.

„Ovo je kraj koji je u prednosti jer se nalazi u blizini magistralnog puta i željezničke pruge, a ono što mi možemo da učinimo je da podržimo poljoprivrednike i da u selu dalje razvijamo infrastrukturu što podrazumijeva asfaltni put i uličnu rasvjetu“, rekao je Đaković.

On je okupljenim mještanima ovog sela poručio da glasaju za DNS ukoliko su prepoznali da je ovo stranka koja radi zajedno sa svojim narodom i bori se za bolji život.

Nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Duško Ivić je podsjetio okupljene na večerašnjom tribini da je DNS jedina stranka na političkom nebu Republike Srpske koja ima sjedište u Prijedoru.

dns-tribina-donja-dragotinja-2„Glasanjem za DNS vi glasate za svoju Dragotinju i Prijedor i dalji napredak“, rekao je Ivić.

On je pozvao prisutne da podrže kandidata DNS-a za gradonačelnika kao i kandidate sa ove liste za odbornike jer se radi o proevropski orijentisanim i nacionalno osveštenim ljudima, pripadnicima različitih profesionalnih profila, ali ujedinjenih u borbi za bolji život u gradu Prijedoru.

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Milada Stupar izjavila je da će se, ukoliko dobije povjerenje glasača , zalagati za provođenje pravedne politike DNS-a jer je to politika koja se bazira na ravnomjernom razvoju grada i sela.

„Zalagaću se za poboljšanje kvaliteta života mladih i ljudi na selu, kao i za veće angažovanje žena u politici“, kazala je Stuparova.

Kandidat DNS sa liste nacionalnih manjina Alenka Uduč je poručila mještanima Donje Dragotinje da joj daju glas na izborima jer kao pripadnik slovenačke nacionalne manjine može pomoći realizaciji projekata na relaciji Prijedor-Slovenija.

Na večerašnjoj tribini su govorili i kandidati sa odborničke liste Goran Predojević i Olivera Brdar Mirković.

DNS Prijedor

dns-tribina-donja-dragotinja-3 dns-tribina-donja-dragotinja-4 dns-tribina-donja-dragotinja-5 dns-tribina-donja-dragotinja-6 dns-tribina-donja-dragotinja-7 dns-tribina-donja-dragotinja-8 dns-tribina-donja-dragotinja-9 dns-tribina-donja-dragotinja-10 dns-tribina-donja-dragotinja-11 dns-tribina-donja-dragotinja-12 dns-tribina-donja-dragotinja-13