dns-tribina-pecani-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat Demokratskog narodnog saveza za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je sinoć u naselju Pećani da je grad Prijedor, uprkos kriznim vremenima, jedno veliko gradilište.

“U Prijedoru se rekonstruiše gradski vodovod, gradi nadvožnjak ovdje na Pećanima, na mnogo lokacija se obnavljaju društveni domovi tako da, za razliku od drugih lokalnih zajednica, mi obezbijedimo sredstva i realizuje projekte uprkos krizi”, rekao je Đaković na predizbornoj tribini u ovom najvećem gradskom naselju.

On je dodao da su to kontinuirane planske investicije i da vjeruje da će građani to prepoznati i dati podršku DNS-u i na predstojećim izborima.

dns-tribina-pecani-2Kandidati DNS-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Valentina Sovilj istakla je da DNS u ovo predizborno vrijeme izlazi pred sugrađane da položi račune za proteklih 12 godina.

“Zahvaljujući glasovima naših sugrađana, mi smo bili u prilici da upravljamo sredstvima budžeta grada i da preuzmemo odgovornost za njegovo funkcionisanje i njegov razvoj”, rekla je Soviljeva.

Kandidat za odbornika Jadranka Mijić rekla je da će se, ako bude izabrana za odbornika boriti protiv porodičnog nasilja, zalagati za pomoć borcima, penzionerima i socijalno ugroženim porodicama, te za zapošljavanje i samozapošljavanje radno sposobnih članova iz tih porodica.

Na tribini, kojoj je prisustvovao i predsjednik DNS-a Marko Pavić, govorili su i nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Duško Ivić, te kandidati za odbornike Rajko Vučićević i Marko Zgonjanin, a prisutni su mogli da vide i filmski vremeplov o rezultatima 12 godina vlasti DNS-a u Prijedoru.

DNS Prijedor

dns-tribina-pecani-3 dns-tribina-pecani-4 dns-tribina-pecani-5 dns-tribina-pecani-6 dns-tribina-pecani-7 dns-tribina-pecani-8 dns-tribina-pecani-9 dns-tribina-pecani-10 dns-tribina-pecani-11 dns-tribina-pecani-12 dns-tribina-pecani-13 dns-tribina-pecani-14