dns-tribina-sanicani-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je večeras da je sa predstavnicima više mjesnih zajednica oko Saničana dogovoreno da će od Petrova prema Saničanima biti presvučen dio puta i da postoji šansa da se dodatno još jedan dio asfaltnog puta uredi.

“U pripremi je realizacija projekta Tomašička jezera. Vrše se završna ispitivanja koja je zahtijevala Evropska investiciona banka /EIB/ i poslije toga ćemo krenuti konačno u izvođenje tog projekta koji je potrajao malo duže zbog vrlo strogih uslova EIB-a”, rekao je Đaković novinarima u Saničanima kod Prijedora, gdje je večeras održan predizborni skup DNS-a.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Valentina Sovilj rekla je da je potreban dalji razvoj i jačanje obrazovnog sistema u Prijedoru.

dns-tribina-sanicani-2“Istovremeno kod mladih treba graditi svijest za potrebom sticanja kvalitetnih i upotrebljivih novih znanja jer samo ta znanja mogu dovesti do progresa”, poručila je ona.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Dragan Bojanović rekao je da će DNS i dalje raditi na poboljšanju ekonomske situacije, zapošljavanju mladih i kvalitetnijem punjenju budžeta.

Prisutnima su se obratili i kandidati DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Predrag Starčević, Brane Radanović i Valentina Sovilj.

DNS Prijedor

dns-tribina-sanicani-3 dns-tribina-sanicani-4 dns-tribina-sanicani-5 dns-tribina-sanicani-6 dns-tribina-sanicani-7 dns-tribina-sanicani-8 dns-tribina-sanicani-9 dns-tribina-sanicani-10 dns-tribina-sanicani-11 dns-tribina-sanicani-12 dns-tribina-sanicani-13