dns-tribina-donji-petrov-gaj-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

„Demokratski narodni savez ima ljude koji znaju i hoće da rade. Dokazali smo to sve ove prošle godine. Zato ćemo Prijedor posebno čuvati. Primjer za to je i Rudnik Ljubija. Sve što se sada dešava oko Rudnika, to koči i radi DNS.Nećemo dozvoliti da se proda ovo preduzeće dok ne dobijemo garanciju da će se zaposliti ljudi i u njemu raditi“ poručio je večaras u Donjem Petrovom Gaju predsjednik DNS-a Marko Pavić, pred prepunom salom društvenog doma u ovoj prijedorskoj mjesnoj zajednici.

Pavić je podsjetio da DNS ima dobar program po kojem je radio, program koji je dao rezulate ali i iskustvo, koje, kako je istako malo ko ima. Zato je sa ovoga predizbornog skupa pozvao mještane Donjeg Petrovog Gaja da ne vjeruju ljudima koji nisu domaći jer je DNS uvijek slušao glas naroda i to je ono što ga razlikuje od drugih.

dns-tribina-donji-petrov-gaj-2„Kadrova naše stranke nema u aferama, nema nas u žutoj štampi, zato biramo ljude koji hoće i koji znaju raditi. Zato i tvrdim da je lista DNS-a za lokalne izbore najbolja i najkvalitetnija“ rekao je Pavić i kazao da DNS nastavlja sa programima i na području ovoga sela kao i u ostalim dijelovima grada Prijedora. Demokratski narodni savez je jedna velika porodica a Donji Petrov Gaj, dijete koja ja posebno volim, poručio je večeras Pavić mještanima ovoga sela.

Predstavljeni su i kandidati DNS-a za odbornike u Skupštini grada. Prisutnima se obratio Duško Ivić, nosilac liste odbornika koji je pozvao mještane da na lokalnim izborima svoj glas daju kandidatima DNS-a, koji će, kako je naglasio znati nastaviti tamo gdje su započeli njihovi prethodnici. „Punih 12 godina raznih projekata na području grada i van njega samo je dio onoga što je DNS uradio za Prijedor i njegovu okolinu“ rekao je Ivić, poredeći život u Prijedoru u godinama kada su na vlasti bile druge stranke i period kada su na vlast došli kadrovi DNS-a.

Okupljenim mještanima obratili su se i kandidati za odbornike: Žana Pavić, Vlado Radić, Marko Despotović i Dragana Kvočka.

DNS Prijedor

dns-tribina-donji-petrov-gaj-3 dns-tribina-donji-petrov-gaj-4 dns-tribina-donji-petrov-gaj-5 dns-tribina-donji-petrov-gaj-6 dns-tribina-donji-petrov-gaj-7 dns-tribina-donji-petrov-gaj-8 dns-tribina-donji-petrov-gaj-9 dns-tribina-donji-petrov-gaj-10 dns-tribina-donji-petrov-gaj-11 dns-tribina-donji-petrov-gaj-12 dns-tribina-donji-petrov-gaj-13