dns-prijedor-tribina-krivaja-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat Demokratskog narodnog saveza (DNS) za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je večeras u selu Krivaja da DNS kontinuirano radi na rješavanju problema komunalne infrastrukture u seoskim područjima.

“Ovo je jedno od najudaljenijih sela, ali je mjesto koje tradicionalno podržava DNS. Vjerujemo da će tako biti i na predstojećim lokalnim izborima”, rekao je Đaković na predizbornoj tribini.

On je dodao da će i ovo mjesto biti uskoro snabdjeveno vodom za piće jer je u toku provođenje projekta vodosnabdijevanja.

Nosilac liste DNS-a za odbornike u Skupštini grada Duško Ivić mještane Krivaje pozvao je da glasaju za kandidate DNS-a, navodeći da je to stranka koji vodi računa o ravnomjernom razvoju grada.

“Grad Prijedor će tako nastaviti da stimuliše poljoprivrednike i sve one ljude koji žele da ostanu na selu i da se bave poljoprivredom. U naredne četiri godine to će biti još širi programi, a tu su i projekti infrastrukture koji su neophodni da bi se stanovnici vraćali i ostajali na selu”, rekao je Ivić.

Na tribini su govorili i kandidati sa odborničke liste DNS-a Dragana Kvočka, Duško Miletić, Brane Radanović i Mladen Pušac, a prisutni su mogli da vide i filmski vremeplov o rezultatima 12 godina vladavine DNS-a u Prijedoru.

DNS Prijedor

dns-prijedor-tribina-krivaja-2 dns-prijedor-tribina-krivaja-3 dns-prijedor-tribina-krivaja-5 dns-prijedor-tribina-krivaja-9 dns-prijedor-tribina-krivaja-10 dns-prijedor-tribina-krivaja-11 dns-prijedor-tribina-krivaja-6 dns-prijedor-tribina-krivaja-4 dns-prijedor-tribina-krivaja-7 dns-prijedor-tribina-krivaja-8