SONY DSC-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić izjavio je večeras na predizbornoj tribini u Rasavcima kod Prijedora da je politika ove stranke politika istine i “čistih računa”, koja je očigledno dobro prihvaćena kod građana.

“Naši stavovi o ustavnom uređenju Republike Srpske i BiH, decentralizaciji i jačanju uloge lokalnih zajednica, naši stavovi o javnim dobrima i protivljenju privatizaciji javnih dobara, stavovi o izgradnji prerađivačkih kapaciteta na bazi javnih dobara kojih imamo odlično su prihvaćeni jer svi prihvataju da prioritet treba biti ekonomija i zapošljavanje i da se manemo retorike koja nekoga vrijeđa ili slično”, istakao je Pavić.

Pavić je rekao da je DNS veoma zadovoljan dosadašnjim tokom kampanje – i po odzivu građana i načinu na koji prate ono što predstavnici DNS-a govore.

On je dodao da je kampanja DNS-a izuzetno dobro prihvaćena od starta u Banjaluci i nadalje.

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković je istakao da je u ovoj mjesnoj zajednici tokom prethodnih godina urađeno dosta na poboljšanju života mještana.

“Potrebno je da asfaltiramo još putnih pravaca, a moramo urediti i školu jer je ovo mjesto gdje se rađa najviše djece”, rekao je Đaković.

Nosilac liste DNS–a za odbornike u Skupštini grada Duško Ivić je istakao da je politika DNS-a principijelno odgovorna prema građanima i da su tu poruku poslali i večeras mještanima Rasavaca koji razumiju njihovu politiku.

“Naša odbornička lista je sačinjena od kvalitetnih kadrova i ako osvoje glasove birača garantuju kvalitetan sastav u odborničkim klupama”, rekao je Ivić.

Na tribini su govorili i kandidati sa odborničke liste Dragan Bojanović i Milada Stupar, a prisutni su mogli da vide i “filmski vremeplov” o rezultatima 12 godina vladavine DNS-a u Prijedoru.

DNS Prijedor

SONY DSC SONY DSC SONY DSC