cjbpd-pronadjen heroinPolicijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, su operativnim radom na trenu došli do saznanja da lice inicijala E.K.(1980) iz Prijedora kupuje i omogućava uživanje opojnih sredstava drugim licima na području grada Prijedora.

S tim u vezi, policijski službenici su 02.09.2016. godine u Ulici Muharema Suljanovića u Prijedoru, zaustavili i kontrolisali putničko vozilo marke „opel astra“ kojim je upravljalo gore navedeno lice.

Kontrolom i pregledom lica i vozilo policijski službenici su pronašli i oduzeli jedan pvc paketić u kojem se nalazila smeđa praškasta materija koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu heroin, tablete „suboksone“ i jednu medicinsku špricu.

ilustracija-hapsenjeIzvršena je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licem kojom prilikom je utvrđeno da je isti počinio krivično djelo „Omogućavanje uživanja opojne droge“.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i počiniocu.

CJB Prijedor